Wandelcoaching: anti-piekerplan

Piekeraar maakt anti-piekerplan

Iedereen piekert. Iedereen vermijdt wel eens dingen uit angst. Als alles steeds groter en zwaarder wordt, kun je er behoorlijk onder lijden. Kun je moeilijk functioneren door overmatig piekeren? Dan wordt het tijd om er iets aan te doen.

Wat is piekeren eigenlijk?

Piekeren betekent eigenlijk ‘de dingen negatief interpreteren’. Dingen die gebeuren doen ons denken aan het verleden, en het nare gevoel gaat meteen opspelen. Dat gaat als vanzelf, je gedachtestromen zijn als het ware geautomatiseerd. Er zijn 6 of 7 gedachtenpatronen die vaak terugkomen. In drie sessies leer je de schema’s herkennen, en ze voor jezelf uit te schrijven.

Hoe verloopt een coachingswandeling over piekeren?

We spreken af op de Specerij 30 in Almere, vanwaar we zo het Beatrixpark in lopen. We gebruiken de natuur als symbool voor dingen die je in je leven tegenkomt. We gaan samen op zoek naar negatieve gedachten waar je in vastloopt. We onderzoeken of er misschien een andere manier is om ermee om te gaan. Net als die boom die een creatieve oplossing heeft gevonden om te overleven door z’n wortels een andere kant op te laten groeien.
In de weken tussen de sessies door, heb je houvast aan een werkboekje. Hierin staan huiswerkopdrachten, waar we de volgende keer over doorpraten.

Investering anti-piekerplan
3 gesprekken van 1,5 uur
Investering:
• Particulieren: € 295,– (inclusief btw)
• Zakelijk: € 295,– (exclusief btw)

 


Interesse?
Maak een afspraak voor een telefonische intake.

Heb je vragen?
Stuur me een mail of bel me op 06-15 09 54 51. Of probeer een keer een themawandeling.